Rondrit newAG300 reeks 46/47/48 en 3720 Antwerpen-Kempen

Op zondag 9 oktober organiseren we nog eens een rondrit in het Antwerpse. De grote reeksen newAG300 46xx en 47/48xx zijn na 18 jaar trouwe dienst stilletjes aan pensioengerechtigd geworden. Door de levering van de nieuwste VDL Citea SLFAH gaan deze oude Van Hools er mondjesmaat van tussen. Een aantal exemplaren is ook al gemuteerd naar andere regio’s om nog oudere reeksen geledes te vervangen.

We nemen je mee voor een rondrit in het noorden van Antwerpen en het noordwesten van de Kempen. De A600 3720 zal ons geregeld vergezellen tijdens de fotostops, ook deze oudgediende leerde in de laatste jaren van zijn actieve De Lijn-carrière nog heel wat nieuwe lijnen uit de streek kennen.

Afspraak voor vertrek om 10 uur aan het busstation van station Antwerpen-Berchem, daar zijn we terug omstreeks 17 uur. Inschrijven is verplicht en kan via deze pagina. Leden betalen 13 euro, niet-leden betalen 15 euro.

De middagpauze vindt plaats in het centrum van Hoogstraten. Het aantal eetgelegenheden voor een snelle hap is daar beperkt (maar er zijn wel mogelijkheden), dus je kan er ook voor opteren om je lunchpakket zelf te voorzien.

We hopen je te ontmoeten!

Sold out!

Date

zo 09 okt 2022
Expired!

Time

10:00 - 17:00

Location

Antwerpen-Berchem
Station Antwerpen-Berchem

Organizer

Bert Smits
Email
smits.bert@telenet.be